FORMULAR DE RETURNARE

 • NOTĂ IMPORTANTĂ

  Având în vedere incertitudinea situației si a evoluției rapidea pandemiei coronavirusului, vă sfătuim cu tărie să vă mențineți produsul până la stabilizarea situației, pentru a evita posibile întârzieri sau probleme în timpul tranzitului articolului dumneavoastra de returnare.

  Puteți trimite în continuare cererea de returnare pentru a ne informa despre intenția dumneavoastra dar vă rugăm să nu trimiteți articolul, până la o notificare ulterioară. Vom prelungi intervalul de timp pentru returul dumneavoastra, desi limita era de 60 de zile. Vă vom informa atunci când curierii vor fi operationali iar.

  Multumim pentru intelegere!

  Completați și trimiteți formularul de mai jos pentru a Returna produsul. Dacă doriți să aflați mai multe despre politica noastră de returnare înainte de trimiterea dvs., puteți accesa acest link: https://www.glamira.md/return-policy/

  1. Redimensionarea
  2. Procesarea textului
  3. Cerere de reparație
  4. Retragere
  Motiv:
  Este defect
  Lipsesc piese
  Nu este ceea ce am comandat
  Alte (până la 1000 de caractere)
  Metoda de plata *
  1. Credit Card
  2. Transfer Bancar
  3. Paypal
  Selectați elementul de retur :

  Adresa dvs. de e-mail și numărul comenzii trebuie să corespundă înregistrărilor noastre pentru a continua returnarea. Asigurați-vă că numărul comenzii dvs. este corect și că adresa de e-mail este cea pe care ați utilizat-o inițial pentru plasarea comenzii.

  Am citit termenii și condițiile și le accept.
  Nu am taiat(ındepartat) sigiliul.
  Nu am folosit produsul.
  Voi include toate elementele suplimentare (cutie cadou, certificat, articole promoționale etc.) în pachetul meu de returnare.
NOTĂ IMPORTANTĂ:
 • Rețineți că cererea dvs. de returnare va fi procesată pe baza informațiilor trimise online. Orice note scrise de mână pe copia imprimată a formularului de returnare nu vor fi luate în considerare.
 • Pentru a vă asigura servicii rapide și eficiente de returnare, nu vă putem modifica solicitările după ce vă trimiteți formularul de returnare. Înainte de a începe trimiterea, verificați din nou informațiile pe care le-ați furnizat cu privire la solicitările dvs.
 • Procesul de redimensionare durează aproximativ 25 de zile lucrătoare. În cazul în care aveți o ocazie apropiată, cum ar fi o nuntă, vă sfătuim să trimiteți produsul dvs. după această ocazie. Puteți consulta echipa noastră de asistență pentru clienți dacă perioada dvs. de 60 de zile va expira înainte de data evenimentului.
* Campuri necesare