Loading...

RETURNARİ

Este posibil să dureze 4-5 zile lucrătoare sau până la o săptămână pentru ca fondurile dvs. să apară în contul dvs., în funcție de bancă

Oferim o flexibilitate foarte mare Politica de Returnare, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji dacă plasa-ți o comanda și nu va place.Politica de Returnare vă oferă șansă de a vă retrage produsul în termen de 60 de zile de la primirea comenzii, atâta timp cât aceasta respectă condițiile de returnare. Vă rugăm citiți la Politica noastră de Retur pentru mai multe detalii.

Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul nostru online, să îl trimiteți pentru redimensionare, să imprimați o copie a formularului și să îl trimiteți împreună cu produsul dvs. De asemenea, puteți solicita măsurătorul de inele gratuit între timp pentru a vă asigura că noua dimensiune a inelului dvs. va fi corectă. Citiți Politica de Returnare pentru informații suplimentare.

Nu, vă rugăm să nu trimiteți nici un fel de accesorii sau articole complementare împreună cu inelele dvs. atunci când returnați comanda pentru Redimensionare sau REPARAȚIE. Nu putem să stocăm elemente suplimentare primite împreună cu produsul, astfel încât acestea nu vă vor fi returnate după procesul de redimensionare sau reparare.

Nu,vă rugăm să nu redimensiona-ți produsul dvs. la o bijuterie în afara de Glamira, deoarece se va anula garanția de viață.

Nu, nu deservim produsele altor producători.

Ștergerea unei gravări nu este un serviciu standard pe care îl oferim.

Puteți schimba produsul dvs. atâta timp cât îndeplinește condițiile de returnare.Citiți Politica de Returnare pentru mai mult informatii. Rețineți că modelele personalizate nu sunt eligibile pentru schimb sau rambursare.

Da, poți. Gravarea nu reprezintă un obstacol pentru redimensionare.

Taxa pentru procedura de redimensionare depinde de opțiunile produsului împreună cu diferența dintre dimensiunea curentă și dimensiunea solicitată. Tipul metalului, numărul de pietre, design-ul produsului sunt factorii care influențează prețurile. Odată ce ne trimiteți inelul, îl vom verifica și vom determina ce fel de procedură va fi urmată. Apoi vă vom informa despre taxă.