COLECȚII

Ne străduim pentru excelență și încercămsă realizăm colecții unice care să corespundă pasiunilor dumneavoastră extraordinare. Nu căutați niciodată ceva obișnuit, ci permiteți-ne, GLAMIRA să vă conducă prin lumea bijuteriilor frumoase și la modă.

UTILIZARE DUBLĂ

Nu trebuie să vă mulțumiți cu un singur stil al inelul dvs.! GLAMIRA vă oferă posibilitatea de a utiliza inelul în două stiluri diferite. Tot ce trebuie să faceți este să deschideți și să modificați inelul în partea pe care o preferați. Depășiți modelele obișnuite și răsfoiți colecția noastră de inele delicate cu dublă utilizare.

PERLĂ

Una dintre cele mai mari și mai vechi minuni ale naturii, perlele sunt fascinația femeilor din toate timpurile. Precis colectate din surse calificate, GLAMIRA vă aduce cele mai bune rezultate. Vedeți colecția noastră Perlă și tratați-vă cu o piesă extraordinară.

EMAIL

Turnarea capetelor prin metoda durabilă, lavabilă și lucioasă, emailul este cu siguranță una dintre cele mai recente tendințe de decorare a bijuteriilor. O combinație perfectă de smalț modern și tradițional, este o caracteristică indispensabilă, iar GLAMIRA vă aduce o colecție splendidă pe care să o accesați.

Nuanțe de vis

Toate visele sunt surprinse în nuanțele frumoase de safir. Vei fi visul dulce pe care toată lumea îl va aminti. Colecția Nuante de Vis are tot ce trebuie pentru a fi unică și memorabilă.

Fusion

O nouă respirație în lumea bijuteriilor prin amalgamarea desenelor tradiționale cu estetica modernă. Fabricate cu plasă de sârmă, lăsând goluri între fire, bijuteriile fusion sunt o lucrare de artă fină.
boderEXPLORAȚI MAI MULT
 • Inele de Nuntă

  Inele de Nuntă
  Accesoriul care va insoteste in viata! Verighetele dvs. reprezinta ciclul nesfarsit al dragostei si prosperitatea, pe care le puteti grava cu un mesaj la alegere.

 • Inele de Logodnă

  Inele de Logodnă
  Se presupune ca devotamentul cuiva se naste pe degetul stang, acolo unde se pune inelul, considerat a fi vena dragostei. In acest fel, se crede ca cuplul se uneste si in inima. Aratati-va devotamentul cu un inel de Logodna pe viata!

 • BIJUTERII PENTRU FEMEI

  BIJUTERII PENTRU FEMEI
  Glamira este locul potrivit pentru femei elegante si inteligente pentru a gasi cea mai larga gama de bijuterii de femei de înaltă calitate.

 • BIJUTERII PENTRU BARBATI

  BIJUTERII PENTRU BARBATI
  Glamira oferă o nouă definiție de stil, istețime și delicatețe pentru bijuteriile de bărbați. Barbatii care sunt foarte mândri de aspectul lor vor găsi toate ce au nevoie pentru a arata atractiv.