Bijuterii pentru femei

Glamira este locul potrivit pentru femei elegante si inteligente pentru a gasi cea mai larga gama de bijuterii de femei de înaltă calitate.

Bijuterii pentru femei
PRODUSE RECOMANDATE PENTRU TINE
boderEXPLORAȚI MAI MULT
 • Inele de Nuntă

  Inele de Nuntă
  Accesoriul care va insoteste in viata! Verighetele dvs. reprezinta ciclul nesfarsit al dragostei si prosperitatea, pe care le puteti grava cu un mesaj la alegere.

 • Inele de Logodnă

  Inele de Logodnă
  Se presupune ca devotamentul cuiva se naste pe degetul stang, acolo unde se pune inelul, considerat a fi vena dragostei. In acest fel, se crede ca cuplul se uneste si in inima. Aratati-va devotamentul cu un inel de Logodna pe viata!

 • BIJUTERII CU DIAMANTE COLORATE

  BIJUTERII CU DIAMANTE COLORATE
  Magnific și elegant ... perfect potrivit pentru pasiunile tale unice. O alegere extraordinară dacă răsfoiești colecția noastră de bijuterii cu diamante colorate!

 • INIȚIALE ȘI NUME BIJUTERII

  INIȚIALE ȘI NUME BIJUTERII
  O bucată de bijuterie este extraordinară atunci când este gravată cu inițialele sau cuvintele ce vă exprimă emoțiile.

 • Brățări pentru gleznă

  Brățări pentru gleznă
  O bijuterie luxuriantă care adăugă un detaliu angelic stilului tău. Căutați prin colecția noastră de brățări pentru gleznă și tratați-vă cu una dintre acestea ...

 • Inele midi- pentru mijlocul degetelor

  Inele midi- pentru mijlocul degetelor
  Uneori punctele fine sunt doar adecvate pentru a reinventa comportamentul și stilul tău. Răsfoiți categoria inelelor midi- pentru mijlocul degetelor, piese minunate și de vis, concepute pentru a se potrivi cu spiritul tău.

 • colectie

  colectie
  Perle, design cu smalț și inele cu utilizare dublă - tot ce aveți nevoie pentru a vă face bijuteriile dvs. de vis, reale! Uită de cele obișnuite, parcurge colecțiile noastre și alege ceva cu un stil rar.

 • MODELE SIMPLE DE BIJUTERII

  MODELE SIMPLE DE BIJUTERII
  Dacă îmbrățișați simplitatea în viață, Modelele Simple de Bijuterii GLAMIRA vă vor ajuta să vă redefiniți stilul.

Loading...