Loading...

SERVICIILE NOASTRE

Dimensiunea inelului este la fel de importantă ca și inelul în sine. O potrivire grațioasă și confortabilă va îmbunătăți legătura cu acel inel elegant.

GLAMIRA nu va renunța până când nu sunteți mulțumiți în toate aspectele, prin urmare oferim redimensionare gratuită inelului dvs. negravat sau gravat, o singură dată gratuit în primele 60 de zile de la primirea produsului.

Pentru informații suplimentare, puteți citi Politica de Returnare, dând clic aici. Dacă aveți nevoie de asistență suplimentară, vă rugăm să nu ezitați să contactați Serviciul Clienți, prin trimiterea unui e-mail la service@glamira.md sau la numărul: sau la numărul: 031 630 02 93. Echipa noastră vă va ajuta cu bucurie!

Trimiteți un mesaj special sau personal cu o gravură gratuită și exprimați importanța vieții cu o valoare sentimentală. Fă-o să se simtă specială și exclusivă - la fel ca inelul ei.

GLAMIRA vă va grava inelul gratuit când selectați această opțiune în timpul achiziției. Aveți posibilitatea să alegeți între patru fonturi diferite și să includeți simboluri speciale cum ar fi inimi sau semnul infinit. Numărul maxim de simboluri pe care le puteți introduce este de 25 - inclusiv spații, icon-uri și litere.

GLAMIRA se remarcă în acest sector cu o garanție atractivă pe viață. Verigheta sau inelul de logodnă sunt o achiziție pe viață, prin urmare dorim să vă asigurăm că primiți produse de cea mai bună calitate cu o garanție satisfăcătoare. Garanţia pe Viață se aplicată tuturor bijuteriilor GLAMIRA, deoarece suntem încrezători în produsele noastre. În cazul defectelor producătorului, GLAMIRA va examina produsul și îl va repara cu plăcere. Vă rugăm apelați la politica noastră de returnare pentru mai multe detalii.

Bijuteriile sunt piese delicate și de aceea necesită o îngrijire suplimentară pe timpul livrării. GLAMIRA oferă transport complementar și asigurat pentru toate comenzile, în cazul pierderilor sau daunelor pe timpul tranzitului.

Odată ce comanda pleacă de la sediul nostru, vi se va oferi un număr de urmărire.

Vă recomandăm să vă deschideți coletul și să-l inspectați pentru deteriorări și pentru conținutul acestuia. Dacă observați vreun prejudiciu, vă rugăm să depuneți o cerere de daună și să respingeți primirea livrării.

Dacă nu sunteți mulțumiți de comanda dvs., sunteți bineveniți să vă returnați articolul la GLAMIRA, fie pentru o cerere de retragere, fie pentru redimensionare, gravare sau reparație. Formularul de returnare, poate fi completat doar cu câteva clic-uri simple. Imprimați-l și trimiteți-l înapoi cu produsul. Odată ce formularul pentru returnare este trimis, veți primi instrucțiunile pe adresa dvs. de e-mail cu privire la procesul de returnare. Vă rugăm să citiți politica noastră de returnare înainte de a ne trimite înapoi produsul.

GLAMIRA recunoaște importanța momentului special pe care îl prețuiți, mai ales că fiecare detaliu contează, prin urmare, o cutie elegantă și gratuită vă este trimisă împreună cu achiziția dvs.

În 2012, am început să proiectăm și să dezvoltăm propriile noastre produse. Intrând pe piața internațională, a fost necesară utilizarea unor gemologi specializați pentru a menține serviciul profesional și a adopta o calitate superioară. Experții noștri din domeniul gemologiei preiau fiecare piatră prețioasă pe care dorim să o folosim și ne confirmă standardele de calitate pe care intenționăm să le oferim în orice moment.

GLAMIRA înțelege nevoia de perfecțiune în cel mic detaliu, mai ales când momentul special se apropie. Dimensiunea inelului este la fel de importantă ca inelul în sine, iar GLAMIRA vă stă la dispoziție când aveți cel mai mult nevoie.

Simțiți-vă liberi să comandați un măsurător gratuit de inele făcând clic aici sau pur și simplu să ne scrieți un e-mail la service@glamira.md inclusiv numele și adresa dvs. cu subiectul "Comandă un măsurător gratuit de inele". Puteți, de asemenea, să comandați un măsurător gratuit pentru inele pe fiecare pagină a produselor, chiar sub secțiunea de preț unde este afișat: "GĂSIȚI-VĂ DIMENSIUNEA INELULUI"

Experții GLAMIRA vă vor ajuta să luați decizia perfectă pentru această ocazie specială. Spuneți-ne dacă doriți să auziți o a doua opinie sau o sugestie și profesioniștii noștri cu experiență, vor fi mai mult decât fericiți să vă ajute! Solicitarea unui expert se poate dovedi foarte practică, deoarece puteți stabili criterii cum ar fi gama de prețuri, ocazia și tipul de bijuterii. Profesioniștii vor examina toate detaliile și vor împărtăși cu dvs. toate sfaturile. Pentru a trimite o cerere faceți clic aici, va dura doar câteva minute.

Cum să valorificați codul cuponului

Participați la campanii prin newsletterul nostru sau luați parte la campaniile Facebook prin Facebook Fanpage pentru a obține cupoane.

Valorificare cupon

- Doar un singur cupon poate fi valorificat per comandă.

- Cupoanele pot fi valorificate numai înainte de finalizarea comenzii.

- Un cupon nu poate fi schimbat în bani.

Valabilitate

- Cupoanele cadou sunt valorificabile doar pentru o perioadă limitată de timp. Perioada de valabilitate poate fi văzută pe cupon sau în campania respectivă.

Returnări

- În general,este posibilă returnarea produselor cumpărate prin folosirea cupoanelor cadou.

- Dacă, din orice motiv, doriți să returnați un produs cumpărat cu un cupon cadou, veți primi plata suplimentară sub forma unui credit în contul dvs. de client Glamira

Cupoane de discount si promoții

- Vă oferim numeroase promoții pentru diferite ocazii pe tot parcursul anului.