Loading...

GHID DE MĂSURİ PENTRU BRĂȚĂRI

Brățara este un accesoriu utilizat atât pentru uz zilnic, cât și pentru un aspect luxos și reflectă stilul atât al femeilor, cât și al bărbaților. Pentru a nu avea probleme atunci când alegeți cea mai bună brățară care se potrivește gustului dvs., este necesar să găsiți dimensiunea potrivită pentru dvs. În funcție de greutatea unei persoane, dimensiunea încheieturii se poate modifica. Există și alte aspecte care afectează dimensiunea, precum structura osoasă a încheieturii mâinii sau sexul. De obicei, bărbații tind să aibă încheieturile mai late decât femeile. Pentru modelele cu cu închizătoare și brățările Tennis, trebuie să fiți atenți la forma pe care o ia mâna în timp ce le puneți.

Dimensiunea Medie a Brățarii

Apreciem faptul că nu doriți să măsurați încheietura persoanei dorite pentru a nu strica surpriza voastră.

Din fericire, politica noastră de returnare de 60 de zile vă va permite să schimbați brățara pe care ați cumpărat-o în cazul în care există o problemă cu dimensiunea.

Mărimea medie a brățării pentru femei este de aproximativ 18 cm, și aproximativ 20 cm pentru bărbați. Și aceasta este egală cu dimensiunea medie a opțiunilor brățării GLAMIRA.

Măsurător de Brăţară Gratuit de la GLAMIRA

Common Ring Sizes

Pentru cei care au probleme în a determina adevărata dimensiune a brățării, măsurătorul pentru brățări va determina dimensiunea corectă. Cu oportunități de transport gratuit, oferim clienților noștri posibilitatea obținerii celor mai bune rezultate în timp ce faceți măsurători pentru o brățară. Nu uitați că există posibilitatea unor măsurători diferite în funcție de marca pe care o preferați. Acesta este motivul pentru care nu pierdeți această șansă de a obține un set de brățări gratuit cu o opțiune de livrare gratuită.

Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail de la service@glamira.md cu numele și adresa dvs. pentru a primi masuraturorul de brățări gratuit cu titlul „Comandați un măsurător de brățări”. Sau puteți completa acest formular cu ușurință pentru a solicita un set de brățări gratuit. După completarea formularului livrarea se efectueaza în 7 zile lucrătoare

Printable Bracelet Sizer

Măsurător de Brățară Printabil

Dacă, din întâmplare, țineți o imprimantă la domiciliu, puteți descărca acest măsurător de brățări imprimabile în format PDF. Vă rugăm să vă asigurați că nu schimbați formatul în timpul descărcării, astfel încât dimensiunea inițială să nu fie afectată.

Dacă încă nu sunteți sigur ce dimensiune ar fi cea mai bună pentru dvs., mai bine să vă adresați experților noștri pentru a discuta. Contactați-ne> 

Sfaturi pentru Măsurarea Mărimii Brățării

  • Pentru brățările de tip tenis și piele, vă rugăm să vă asigurați că măsurați deasupra osului de la încheietura mâinii și adăugați o cantitate de aproximativ jumătate de centimetru la această măsură. În acest fel, brățara nu va fi nici prea largă, nici prea strânsă.
  • Dacă doriți să cumpărați un model de brățară, închideți degetele împreună și măsurați locul în care mâna dvs. este cea mai lată. Apoi, folosind graficul furnizat de GLAMIRA, decideți dimensiunea cu care veți merge.
  • Avem opțiuni de brățări din piele pentru bărbați. Deși dimensiunea medie este dimensiunea medie a brățării, puteți să vă asigurați cu privire la dimensiunea dvs. cu tabelul nostru de mărimi.

Graficul mărimilor de Brățări

Mai jos puteți găsi dimensiunile standard de brățări pentru / brățări.

Uk Chart