Loading...

Alegeti designul

Test Item AK

Accesați detaliile produsului

Test Item AK

Acest preț este cu până la 55% mai mic în comparație cu magazinele de bijuterii tradiționale. [?]

GLAMIRA se angajează să le ofere clienților cele mai bune prețuri fără compromisuri de înaltă calitate. Mai jos sunt principalele puncte care ne ajută să realizăm acest obiectiv:

 • Rădăcini stabilite în comerțul cu bijuterii
 • Direct de la sursă
 • Colaborare pe termen lung cu furnizori fiabili pentru surse etice.
 • Avantajul funcționării online
 • Fără stocuri - Obțineți ceea ce vă place, nu ceea ce avem
 • Experți interni
 • Nu există taxe ascunse

Dați clic aici dacă doriți să aflați mai multe despre politica noastră de prețuri.

11,00Lei
Livrare gratuita
Politica de returnare în 60 de zile

  Timpul estimat de livrare : miercuri, 24 aug

Vizualizați Opțiunile de Livrare

 • Livrare Standard Gratuită

  Timpul estimat de livrare: miercuri, 24 aug
  0,00Lei
 • Livrare Expres

  Timpul estimat de livrare: marți, 23 aug
  400,00Lei
 • Livrare Premium

  Timpul estimat de livrare: luni, 22 aug
  700,00Lei

Puteți să vă alegeți metoda de livrare la finalizare comandă.

În cazul plății prin transfer bancar, timpul estimat de livrare va fi calculat din ziua în care plata a fost primită.
Extended WarrantySelectați un plan de protecție extins

Plan de protectie extins

Planurile de protecție a bijuteriilor sunt planuri de servicii extinse care vă oferă servicii suplimentare care nu sunt acoperite de garanția standard pe viață. Aceste planuri permit o protecție mai largă pentru bijuteriile dvs., în plus față de garanția pe viață.

Comparati planurile

Puteți selecta planul de protecție extins la finalizarea comenzii.

Detalii

General
Nr. produs0

Detalii

General
Nr. produs0
EVALUĂRI ȘI RECENZII

Acest produs nu a primit încă recenzii.

Rating mediu
96.3533% of 100
4.82
Număr recenzii
11527
Vizualizați toate recenziile și rating-urile Glamira, pentru a afla ce gândesc alți clienți despre produsele și serviciile GLAMIRA. De asemenea, aveți posibilitatea să partajați propria dvs. recenzie, accesând paginile produselor. Vedeți toate recenziile produselor GLAMIRA.

Descoperiți ce părere au clienții despre serviciile noastre, cu peste 10.000 de recenzii pe un site de recenzii independent.

trustpilottrustpilot
trustpilot4.7Excelent

DETALII LIVRARE

 • Timpul estimat de livrare:
 • Livrare gratuit prin:
 • DHL
 •  Livrare gratuita
 •  Gravare Gratuită
 •  Cutie Cadou Gratuită
 •  Opțiune Anonimă de Ambalare
BENEFICII SUPLIMENTARE CU ACEASTĂ ACHIZIȚIE
 • Poliția de Returnare în 60 de Zile

  Poliția de Returnare în 60 de Zile Suntem dedicați pentru satisfacția dvs. Gravate sau negravate; dacă nu sunteți mulțumiți cu alegerea dvs., returnați produsul în starea inițială în termen de 60 de zile.

 • 60 Day Resizing Policy

  Politică de Redimensionare pe o Perioadă de 60 de Zile Lucrurile mari încep cu mici detalii. GLAMIRA vă va ajuta să păstrați secretul unei surprize și să redimensionați inelul, o dată, gratuit, în primele 60 de zile de la primire.

 • Lifetime Warranty

  Garanție pe Viață Suntem în spatele calității bijuteriilor noastre și vă asigurăm cu o garanție pe viață pentru toate produsele noastre. Fiecare comandă este făcută și tratată cu grijă de către experții noștri, încă din prima secundă. Bucurați-vă de calitatea capodoperei profesionale și simțiți că bijuteriile noastre cu un design unic, vor dura o viață.

 • 100% Satisfaction Oriented Customer Support

  100% Asistență pentru Clienți Orientată spre Satisfacție Echipa de asistență pentru clienți de la GLAMIRA, vă stă la dispoziție pe parcursul uneia dintre cele mai frumoase momente din viața dvs. Misiunea noastră este satisfacția voastră; pentru a descoperi acel design perfect, în timp ce noi avem grijă de abzolut tot.

 • Personalizat pentru Tine

  Bijuterii personalizate cu un ID unic de produs Produsul dvs. personalizat este o bijuterie unică. Pentru a arăta acest lucru, punem un ID unic de produs pe fiecare articol pe care îl creăm special pentru tine. ID-ul dumneavoastră unic de produs este, de asemenea, o indicație a garanției dumneavoastră pe viață.

 • Fast Delivery

  Livrare Rapidă Momentul este cuvântul cheie atunci când vine vorba de organizarea unei surprize pentru propunere sau o nuntă. GLAMIRA este mândră să vă ofere una dintre cele mai rapide rapoarte de producție și expediere de pe piață
  Oferim, de asemenea, livrare gratuită pentru toate comenzile. În plus, dacă doriți să păstrați comanda dvs. ca o surpriză, pur și simplu selectați opțiunea de ambalaj anonim în timpul plății și vă vom trimite produsul într-un ambalaj simplu, fără sigla GLAMIRA.

 • Authenticity Certificates for Brilliants and Gemstones

  Certificate de autenticitate pentru Briliante și Pietre Prețioase Gemologii experți inspectează cu atenție toate diamantele și pietrele prețioase GLAMIRA înainte de a emite certificate pentru ele. Fiecare ordin vine cu un certificat. Dacă sunteți interesat de diamantele cu certificate GIA (Gemological Institute of America), echipa noastră de asistență pentru clienți va fi mai mult decât fericită să vă ajute.

 • Allergy-Free Material

  Material fără alergii Metalele și pietrele de cea mai bună calitate utilizate în producția noastră nu provoacă alergii. Când vine vorba de a purta bijuterii, confortul este la fel de important ca bijuteria în sine. Scopul nostru este să vă asigurați că bijuteriile personalizate, unice, nu numai că arată bine, ci și sunt confortabile.

 • Ani de experiență

  Ani de experiență Datorită multor ani de experiență profesională și străduindu-ne să ne îmbunătățim în mod constant activitatea, GLAMIRA sa răspândit prin multe țări și are departamente în întreaga lume. Comandarea de la noi asigură a unei bijuterii care arată dăruire noastră și anii de experiență.

 • Founded in Heilbronn - Germany, delivering top quality since 2008

  Fondată în Heilbronn - Germania, oferind o calitate superioară din 2008 GLAMIRA, cu rădăcini stabilite în Germania ne facem diferiți de alți bijutieri datorită a celor două cuvinte cheie principale: calitate și punctualitate. Procesele stabilite și testate de-a lungul anilor cu profesionalism și disciplină, ne permit să oferim servicii și bijuterii de cea mai bună calitate.

 • Direct de la sursă

  Direct de la sursă Toate pietrele prețioase și bijuteriile. Fiecare pas într-un model tipic de vânzare cu amănuntul influențează prețul final al produsului. Suntem producători, acoperind toate fazele implicate în proces, de la prima atingere a stiloului pe hârtie, până când produsul este înmânat unui curier. Prin abținerea de la dealeri, importatori, angrosiști ​​și magazine de stradă, noi suntem capabili să aducem economii masive clienților noștri.

 • Conflict free diamonds and gemstones

  Diamante, pietre prețioase și metale, care sunt conflict-free Metalele și pietrele prețioase sunt adesea exploatate în condiții îngrozitoare în întreaga lume. La GLAMIRA, vă garantăm că toate diamantele, pietrele prețioase și metalele utilizate în producția bijuteriilor noastre sunt conflict-free, provenind din surse etice și din regiuni fără violență, în conformitate cu Procesul Kimberley.

Logo Glamira

Fiecare inel de brand Glamira este gravat în interior cu logo-ul nostru, așa cum se arată în imagine. Alegeți dacă ati dori ca logo-ul nostru sa fie gravat în interiorul benzii.

GLAMIRA Logo inside Fară siglă Cu siglă

Diamantul

Clasificat drept piatră prețioasă, diamantul este admirat și dorit încă din antichitate. Formate la o sută de mile sub suprafața Pământului cu peste un miliard de ani în urmă, diamantele sunt cele mai grele, în termeni de greutate, dintre toate pietrele prețioase și semi- prețioase. Este cunoscut și ca "Regina pietrelor prețioase" sau ca "Piatra prețioasă a reginelor". La Glamira, diamantele sunt garantate ca fiind "conflict-free".

Paraiba Turmelin

Paraiba turmalina este o varietate foarte rară de turmalină care se remarcă prin culorile sale albastru neon, verde și albastru-verde. Paraibele create în laborator au aceleași proprietăți ca și cele naturale. Popularitatea acestei pietre fabuloase provine din relația sa cu viața, dragostea și pământul prin efectele sale asupra chakrelor. O croială profesională scoate în evidență strălucirea extraordinară și nuanțele unice ale acestor pietre.

Cuart Lemon

Clasificată ca o piatră semi-prețioasă, LemonCuart fascinează iubitorii de bijuterii cu culoarea ei proaspătă. Are o gamă de culori bogata de la o nuanta limpede până la o nuanta de galben foarte intens. Această piatră este cunoscută pentru caracteristica sa puternică și de înaltă energie, care elimină emoțiile negative, îndoiala de sine și care ridică starea de spirit a purtătorului și aduce încredere.

Zultanite

Clasificată ca o piatră semi-prețioasă, Zultanite uimeste cu caracteristica unică de schimbare a culorii. În funcție de sursa de lumină și de direcții , această piatră prețioasă este vizibilă în nuanțe diferite. Verde verzuie în lumina zilei și o nuanta de cireș roz în lumină slabă.

Diamant cultivat în laborator

Diamantele cultivate în laborator oferă toate beneficiile diamantelor naturale fără preocupările de mediu și etice ridicate adesea de minerit. Procesul și materialele implicate în crearea diamantelor sunt exact aceleași ca pentru cele convenționale - pașii durează mult mai puțin timp. Este un proces termic foarte puternic și produce o clonă. Din diamantul în sine este produs un diam fără carbon. Aceste diamante nu se pot distinge acum unul de celălalt și, prin urmare, toate sunt clasificate pe baza celor 4C (tăietură, culoare, claritate și carate) de laboratoare precum HRD și IGI.

Topaz Verde

Clasificată ca o piatră semi-prețioasă, Topazul Verde se deosebește de Topazul Albastru cu nuantele sale de verde, adesea asociate cu loialitate și dragoste. Oferă pace sufleteasca ,sanatate, intelect și ajută la rezolvarea problemelor.

Safir Verde

Clasificată ca o piatră prețioasă,Safirul verde deține o culoarea specială, de la un verde de menta verde până la un verde închis, datorit prezenței fierului. Se spune că această piatră prețioasă ofera liniște,calmează ochii și ridică încrederea ın sine a purtătorului.

Safirul Portocaliu

Clasificată ca o piatră prețioasă, Safirul Portocaliu cu nuantele sale aprinse ofera o enegie pozitiva inimii . Are nuante de portocaliu deschis până la nuante blınde roșietice, care vă calmează inima și mintea, vă eliberează de gândurile negative și activează o energie plina de bucurie.

Diamantul

Clasificat drept piatră prețioasă, diamantul este admirat și dorit încă din antichitate. Formate la o sută de mile sub suprafața Pământului cu peste un miliard de ani în urmă, diamantele sunt cele mai grele, în termeni de greutate, dintre toate pietrele prețioase și semi- prețioase. Este cunoscut și ca "Regina pietrelor prețioase" sau ca "Piatra prețioasă a reginelor". La Glamira, diamantele sunt garantate ca fiind "conflict-free".

Diamantul negru

Diamantele negre sunt diamantele care au o structură cristalină diferită numita policristalin. Aceasta se asemana cu diamante distruse impreuna. Deoarece este cristal de carbon total pur în structura sa, este, în general, numit ca "Carbonado". Cu toate acestea,din punct de vedere tehnic acestea sunt diamante, care sunt chiar mai grele și mai rare decât diamante albe.

SAFIR ROZ

Clasificată ca o piatră prețioasă, safirul roz a fost considerat extrem de rar până când au fost descoperite noi depozite în Madagascar, în anii 1990. Roz este printre cele mai rare culori pentru un safir. Aceste pietre pot veni în tot felul de nuanțe, de la roz pal, la purpuriu, intens. Se spune că safirele roz reprezintă loialitate, încredere și sinceritate, de aceea sunt foarte populare atunci când vine vorba de alegerea unei pietre pentru un inel de logodnă.

RHODOLITE GRANAT

Clasificată ca o piatră semiprețioasă, granatul Rhodolite a devenit rapid o piatră prețioasă pentru bijuterii, datorită culorii sale atractive și faptului că este adesea foarte curată, lipsită de orice defecte și incluziuni. Numele provine de la cuvântul grecesc "rhodon", care înseamnă trandafir. În hinduism este asociat cu chakra rădăcină și se crede că încurajează o activitate sexuală sănătoasă, sentimente de stabilitate și securitate. De asemenea, promovează afaceri de succes și ajută la construirea încrederii în sine.

TOPAZ ALBASTRU LONDON

Una dintre cele trei nuanțe disponibile ale pietrelor semi-prețioase din familia Topaz, Topazul Albastru London, este cu siguranță specială și exclusivă pentru culoarea ei întunecată. Cu această nuanță mai închisă, Topazul Albastru London, iese în evidență și este adorată de cei care doresc totul, cu excepția celor obișnuiți. Culoarea verde specifică și subtilă, cenușie întunecată, Topazul Albastru London este perfect pentru inelele de logodnă dacă doriți să arătați cât de extraordinară este dragostea dvs. Aceasta este piatra prețioasă, care nu numai că va atrage atenția tuturor, dar se spune chiar că, comunicarea și abilitățile voastre expresive vor fi mai puternice.

MORGANITE

Clasificată ca o piatră semiprețioasă, Morganita este considerată o piatră prețioasă naturală, excepțională și sofisticată, care poate fi găsită numai în câteva locuri din întreaga lume. În mod ironic, prețul nu reflectă raritatea sa. Descrierea cea mai exactă ar conține cuvinte precum raritatea, strălucirea, durabilitatea, claritatea deosebită și strălucirea. Culoarea care este provocată în mod natural de atingerea manganului poate varia de la un roz clar argintiu la piersic și violet-roz, făcând Morganita excepțională și remarcabilă. Similar cu Smaraldul Verde, Morganite este un simbol al iubirii divine, care ar putea fi cauzată din motivul că ambele pietre sunt din soiurile lui Beryl. O alegere excelentă pentru un inel de logodnă unic sau ca un cadou pentru acea ocazie specială de viață.

Ametistul

Clasificat ca piatra semi pretioasa , Ametistul este de o culoare violet transparent a mineralului Cuart.De cele mai multe ori Ametistele au dobandit culorile lor superbe din impuritatile de fier din structurile lor cristaline,desi ele pot dobandi o alta culoare din cauza expunerii la radiatii naturale.

Turmalina verde

Clasificat ca piatră semi-prețioasă, Turmalina verde (Verdelitul) este combinat cu numeroase metale pentru a forma corpul său de bor silicat care este unul dintre structurile cristaline cele mai complexe. Aceasta se datorează culorii verde smarald spre crom pe care o are in structura sa.Se crede ca atrage norocul, succesul, abundența și prosperitate.

Citrinul

Clasificat ca piatra semi pretioasa , Citrinul , derivat din citrine - un fruct galben similar cu lamaia - care inseamna lamaie in multe limbi , are o culoare data de varietatea dintre galben si portocaliu a mineralelor de Cuart.Fiind una dintre cele mai populare si accesibile pietre , aceasta este asociata cu succesul si prosperitatea.

Smaraldul

Clasificat ca piatra pretioasă, smaraldul este o piatră prețioasă cu atât mai valoroasă, cu cât este mai pronunțată culoarea verde. Smaraldele, printre cele mai rare pietre pretioase, conțin "urmele nașterii", ceea ce înseamnă că pe suprafața lui se găsesc crăpături și incluziuni. Ca piatră prețioasă a planetei Venus, smaraldul simbolizează tinerețea veșnică și renașterea.

Topazul albastru

Clasificat ca piatra semi pretioasa , Topazul este o piatra care a fost gasita in cristale uriase si perfecte , ele pot fi fatetate in bijuterii de mii de carate.Culoarea lor variaza de la galben la transparent , sau in unele cazuri extrem de rare , la albastru(culoare naturala). Acestea sunt pietre pretioase dure.

Granatul

Clasificat ca piatra semi pretioasa , Granatul este o combinatie de mai multe minerale avand proprietati fizice si cristaline similare.Granatul variaza in culori si dimensiuni.Cu toate acestea,in cea mai mare parte Granatul este o piatra semi pretioasa de o culoare rosiatica inchis si este privita ca piatra de pasiune devotata.

Rubinul

Clasificat ca piatra pretioasa , Rubinul , fiind greu ,durabil si rar , este unul dintre cele mai dorite bijuterii. Rubinele transparente de dimensiuni mari sunt mai rare chiar si decat Diamantele.Rubinul este un simbol al vitalitatii si regalitatii.

Safirul

Clasificat ca piatra pretioasa, Safirul este o varietate de corindon si o piatra pretioasa transparenta , sau de cele mai multe ori albastra . Safirul este asociat cu pacea si fericirea. Acesta se afla pe locul al doilea in termeni de duritate , fiind pe acelasi loc cu Rubinul.

Safirul alb

Clasificat ca piatră pretioasă, safirul alb nu are culoare, este transparent. Culoarea safirului este dată de urma elementelor atunci când se formează. Safirul alb este lipsit de această urmă a elementelor, astfel el devenind rar si unic.

Opalul-de-foc

Clasificat ca piatra semi pretioasa , Opalul de foc este o forma transparenta a opalului care nu prezinta de obicei nicio opalescenta. Culoarea sa variaza de la galben , la portocaliu , la rosu.De asemenea , se spune ca el simbolizeaza imaginatia si visele.

Cuartul

Clasificat ca piatra semi pretioasa , Cuartul poate fi gasit in abundenta in roci magmatice si metamorfice. Acesta are adesea o culoare roza , fumurie sau o culoare data de impuritati.

Cuartul roz

Clasificat ca piatra semi pretioasa, Cuartul roz este dat de varietatea roza a Cuartului.Fiind o culoare relaxanta , Cuartul variaza de la un roz foarte deschis la un roz mediu , in intensitate.

Cuartul fumuriu

Clasificat ca piatra semi pretioasa , Cuartul fumuriu este dat de varietatea brun-fumurie a Cuartului. Cuartul variaza in culoare de la brun fumuriu deschis la negru inchis.

Tanzanitul

Clasificat ca piatra semi pretioasa , Tanzanitul are o culoare albastra sau violeta. Tanzanitul a devenit foarte popular , el fiind descoperit foarte recent. Se spune ca acesta reprezinta viata.

Swarovski

Swarovski este o mică bucată de cristal, tăiat în curbe netede și tari, cu o tehnologie înaltă. Ceea ce o distinge de celelalte este că taietura oferă o stralucire asemanatoare cu cea a diamantului, atunci când aceasta este supusă la lumină.

Swarovski

Swarovski este o mică bucată de cristal, tăiat în curbe netede și tari, cu o tehnologie înaltă. Ceea ce o distinge de celelalte este că taietura oferă o stralucire asemanatoare cu cea a diamantului, atunci când aceasta este supusă la lumină.

Swarovski

Swarovski este o mică bucată de cristal, tăiat în curbe netede și tari, cu o tehnologie înaltă. Ceea ce o distinge de celelalte este că taietura oferă o stralucire asemanatoare cu cea a diamantului, atunci când aceasta este supusă la lumină.

Swarovski

Swarovski este o mică bucată de cristal, tăiat în curbe netede și tari, cu o tehnologie înaltă. Ceea ce o distinge de celelalte este că taietura oferă o stralucire asemanatoare cu cea a diamantului, atunci când aceasta este supusă la lumină.

Peridotul

Clasificat ca piatra semi pretioasa , Peridotul sub 3 carate este foarte frecvent intalnit , dar cel care este de peste 5 carate este rar ,prin urmare avand o valoare mai mare.Culoarea acestor pietre individuale poate varia in nuante de verde.Se spune ca aduce putere purtatorului.

Acvamarinul

Clasificat ca piatra semi pretioasa ,Acvamarinul, care are o culoare albastruie si o varietate verde de beril.Numele sau vorbeste de la sine; Timp de secole , aceasta piatra semi pretioasa de culoarea apei a fost un simbol al tineretii,sperantei , sanatatii si fidelitatii.

Turmalina roz

Clasificat ca piatra semi pretioasa , Turmalina roz , este cea mai cunoscuta si cea mai la moda culoare din spectrul larg de culori al acesteia.De aceea Turmalina mai este cunoscuta si sub numele de Curcubeul tuturor pietrelor pretioase si semi pretioase.

Ametistul verde

Clasificat ca piatră semi prețioasă, ametistul verde este lumina cristalului de cuarț verde. (cunoscut sub numele de Prasiolite).Culoarea ei se datoreaza fie din cauza tratamentului termic de activitatea vulcanică sau încălzirea naturală din centrul Pamantului. Ametistul verde este o piatră care promovează o capacitate intuitivă cuplata cu dragostea.

Safirul galben

Clasificat ca piatră semi prețioasă, Safirul galben este un fel natural de Safir, care este o varietate de corindon. Conținutul scăzut de fier din corindon este responsabil pentru nuanța galbena a Safirului. Piatra este asociata cu fertilitatea și căsătoria bună.

Perla

Perla este cea mai veche bijuterie cunoscuta, fiind considerata cea mai valoroasa timp de secole. Ceea ce distinge perla de alte pietre pretioase este faptul ca acesta provine din materie organica derivata dintr-o creatura vie - stridii si moluste. Fiind numite "Lacrimile lunii", perlele pot varia în culori: roz, alb și negru.

Perla

Perla este cea mai veche bijuterie cunoscuta, fiind considerata cea mai valoroasa timp de secole. Ceea ce distinge perla de alte pietre pretioase este faptul ca acesta provine din materie organica derivata dintr-o creatura vie - stridii si moluste. Fiind numite "Lacrimile lunii", perlele pot varia în culori: roz, alb și negru.

Perla

Perla este cea mai veche bijuterie cunoscuta, fiind considerata cea mai valoroasa timp de secole. Ceea ce distinge perla de alte pietre pretioase este faptul ca acesta provine din materie organica derivata dintr-o creatura vie - stridii si moluste. Fiind numite "Lacrimile lunii", perlele pot varia în culori: roz, alb și negru.

Onixul

Onix (sau Onyx) este o varietate colorată alb negru, a calcedonului care aparține de mineralele din grupa cuarțului. Este o piatră care este gasita in pamant,si se crede ca pastreaza purtatorul in corcondanta cu realitatea, și cauzeaza disparitia dezechilibrelor interne și energiilor negative orientate spre exterior.

Onix Negru

Onix (sau Onyx) este o varietate colorată alb negru, a calcedonului care aparține de mineralele din grupa cuarțului. Este o piatră care este gasita in pamant,si se crede ca pastreaza purtatorul in corcondanta cu realitatea, și cauzeaza disparitia dezechilibrelor interne și energiilor negative orientate spre exterior.

Diamant Maro

Diamantele maro sunt de culoarea ciocolatei, sau denumite și diamantele fantezie, ce sunt considerate a fi unele dintre cele mai populare diamante. Având combinații de culori frumoase; Diamantele maro sunt, de asemenea, descrise ca diamante cu nuanțe de cognac sau diamante de șampanie, în funcție de gama atractivă de culori ce se modifică de la lumină la întuneric. Diamantele maro, sunt pietre prețioase ce sunt în prezent o tendință în creștere, în industria bijuteriilor. Aceste diamante sunt cu siguranță tipul tău de diamante, dacă ești dependent de ciocolată și vrei să faci un drum unic în călătoria ta, către bijuteriile de înaltă calitate!

Diamant Albastru

Diamantele albastre, au fost întâlnite prima dată în India și au fost aduse în Occident, abia în secolul al XVII-lea. Aceste diamante ademenitoare, purtând nuanța oceanelor și a cerului, își păstrează umbra extraordinară și un anumit set de caracteristici. În mod similar cu orice alte diamante colorate, diamantele albastre pot prezenta o gamă largă de tonuri, de la reflexe ce amintesc de un cer senin, până la albastrul ce te duce cu gândul la adâncurile marii. Nume, ca și albastru regal, albastru marin sau miezul nopții sunt, de asemenea, utilizate în mod obișnuit pentru a clasifica aceste diamante rare.

Diamant Galben

Diamantele galbene dețin în prezent o cerere ridicată pe piață, printre alte diamante colorate. Diamantele galbene pot fi, de asemenea, numite Canary, ca într-un diamant galben Canary sau ocazional ca Zimmy. Acestea expun un aspect frumos atunci când sunt potrivite cu modelele de halo și solitaire, dar pot fi aranjate elegant și cu alte modele, având o valoare combinată unică, datorită suprafețelor sale complexe. Dacă sunteți interesat de un diamant galben, aveți cu siguranță multe modele alternative pentru a decora cu uimire acest diamant rar!

Diamant Verde

Simbolizând natura, creșterea, armonia, rezistența și fertilitatea, diamantele verzi sunt foarte apreciate și admirate printre pietrele naturale. Există un set de tonuri pe care un diamant verde le are înăuntrul său. Aceste tonuri pot varia de la verdele deschis, până la cel pătrunzător și toate pot fi preferate în consecință, în funcție de gustul și dorința purtătorului. Diamantele verzi sunt considerate cea mai liniștitoare culoare pentru ochi și cu siguranță, conțin o corespondență emoțională foarte puternică. Acest lucru poate fi motivul pentru care mulți iubitori de bijuterii optează pentru un diamant verde, nu numai pe inelele lor, dar și pe cerceii sau pandantivele acestora!

Diamant Roz

Cele mai căutate diamante, sunt diamantele roz, cu siguranță preferațele doamnelor, când vine vorba de bijuterii! O culoare de vis, combinată cu excelența unui diamant cu formă atent aleasă, este o dorință reală. Evocând un sentiment de lux și dragoste, diamantele roz sunt adăugiri spectaculoase la o colecție de bijuterii pentru femei. La fel ca și alte diamante colorate, diamantele roz sunt în diferite culori, de la lumină la întuneric, iar aceste tonuri sunt denumite ca lumină pală, lumină, lumină puternică ,fancy intens, fancy profund și fancy viu.

Topaz Alb

Topazul Alb este considerat o piatră semiprețioasă, un mineral silicat, care seamănă foarte mult cu diamantele. Deși mai puțin greu decât acestea (8 pe scara Mohs), topazul alb este sapreciat pentru claritatea și transparența sa. Numele Topazului provine din cuvântul grecesc "tapazos", ceea ce înseamnă "a căuta". Probabil nu este o coincidență faptul că Topazul Alb se spune că ajută vindecarea în spirituală, schimbă gândurile negative în cele pozitive, vă ajută să vă găsiți drumul, scopul și să vă furnizați uneori energia suplimentară necesară de care aveți nevoie. Dacă sunteți în căutarea unei bijuterii cu o piatră ce atrage toate privirile, capabil să ofere claritate și limpezimea egală unui diamant, topazul alb poate fi cea mai bună alegere.
Culoarea este considerată a fi albastru închis sau bleumarin. Lumina nu străpunge prin piatră, nivelul de intrare pentru bijuterii fine.
Cu ușoare incluziuni vizibile cu ochiul liber, safirul "Very Good (AA)" are o nuanță albastră, cu puțină lumină străpunsă prin piatra prețioasă.
Un safir de calitate "Excellent (AAA)" are o culoare puternică și bogată de albastru, cu incluziuni foarte mici vizibile pe piatra prețioasă. Dacă sunteți interesat de o mare strălucire, această clasificare este optimă.
O tăietură extraordinară ce sporește grandoarea și culoarea, împreună cu o strălucire orbitoare în lumina naturală sau lumina artificială. În principal, exploatat din regiunea Ceylon, tonul este de cel mai închis albastru.
Culoarea poate fi de verde mediu. Lumina nu străpunge prin piatră, nivelul de intrare pentru bijuterii fine
Cu ușoare incluziuni vizibile cu ochiul liber, "Very Good (AA)" smaraldele sunt de culoare verde mediu, cu puțină lumină pătrunsă prin piatra prețioasă.
"Excellent" ("AAA") de calitate, smaraldul are o culoare de verde puternic, cu foarte mici incluziuni vizibile pe piatra prețioasă. Dacă sunteți interesat de o mare strălucire, această clasificare este optimă.
O tăietură extraordinară ce sporește grandoarea și culoarea, împreună cu o strălucire orbitoare în lumina naturală sau lumina artificială. În mod obișnuit purtate de membrii familiilor regale, smaraldele clasificate AAAA sunt, cu siguranță dorința tuturor timpurilor.
Culoarea este considerată a fi roșu închis. Lumina nu străpunge prin piatră, nivelul de intrare pentru bijuterii fine.
Cu ușoare incluziuni vizibile cu ochiul liber, "Very Good (AA)" sunt de culoare roșie, cu nuanțe de roz, și puțină lumină pătrunsă prin piatra prețioasă.
Un rubin de calitate '' Excellent (AAA) '' are o culoare de roșu clar mediu, cu incluziuni foarte mici vizibile pe piatra prețioasă. Dacă sunteți interesat de o mare strălucire, această clasificare este optimă.
O tăietură extraordinară ce sporește grandoarea și culoarea, împreună cu o strălucire orbitoare în lumina naturală sau lumina artificială.
Aceste diamante galbene au de obicei tonuri de culoare deschisă și intensitate scăzută. Este cerința minimă pentru bijuteriile fine.
Cu o culoare mai vie, este cu siguranță un diamant galben preferat. Aceste diamante galbene au o culoare intensă, medie și o umbră ușor mai închisă.
Aceste diamante galbene sunt în mod definitiv alegerea cea mai preferată atunci când vine vorba de diamantele galbene. Acestea au o culoare galben intensă și se potrivesc foarte bine bijuteriilor fine.
Aceste diamante galbene au cea mai intensă și mai vie culoare. Acestea sunt foarte rare și sunt potrivite celor mai bune bijuterii.
Aceste diamante albastre au de obicei tonuri de culoare deschisă și intensitate scăzută. Este cerința minimă pentru bijuteriile fine.
Aceste diamante albastre sunt în mod definitiv alegerea cea mai preferată atunci când vine vorba de diamantele albastre. Acestea au o culoare albastră intensă și se potrivesc foarte bine bijuteriilor fine.
Aceste diamante albastre au cea mai intensă și mai vie culoare. Acestea sunt foarte rare și sunt potrivite celor mai bune bijuterii.
Cu o culoare mai vie, este cu siguranță un diamant roz preferat. Aceste diamante roz au o culoare intensă medie și o umbră ușor mai închisă.
Aceste diamante roz sunt în mod definitiv alegerea cea mai preferată atunci când vine vorba de diamantele roz. Acestea au o culoare roz intensă și se potrivesc foarte bine bijuteriilor fine.
Aceste diamante roz au cea mai intensă și mai vie culoare. Acestea sunt foarte rare și sunt potrivite celor mai bune bijuterii.
Aceste diamante verzi au de obicei tonuri de culoare deschisă și intensitate scăzută. Este cerința minimă pentru bijuteriile fine.
Cu o culoare mai vie, este cu siguranță un diamant verde preferat. Aceste diamante verzi au o culoare intensă medie și o umbră ușor mai închisă.
Aceste diamante verzi sunt în mod definitiv alegerea cea mai preferată atunci când vine vorba de diamantele verzi. Acestea au o culoare verde intensă și se potrivesc foarte bine bijuteriilor fine.
Aceste diamante verzi au cea mai intensă și mai vie culoare. Acestea sunt foarte rare și sunt potrivite celor mai bune bijuterii.
Aceste diamante maro au de obicei tonuri de culoare deschisă și intensitate scăzută. Este cerința minimă pentru bijuteriile fine.
Cu o culoare mai vie, este cu siguranță un diamant maro preferat. Aceste diamante maro au o culoare intensă medie și o umbră ușor mai închisă.
Aceste diamante maro sunt în mod definitiv alegerea cea mai preferată atunci când vine vorba de diamantele maro. Acestea au o culoare maro intensă și se potrivesc foarte bine bijuteriilor fine.
Aceste diamante maro au cea mai intensă și mai vie culoare. Acestea sunt foarte rare și sunt potrivite celor mai bune bijuterii.
Clasificare „Good(A)" Ametist are incluziuni mici. Lumina nu pătrunde prin piatra prețioasă. Nivelul de intrare pentru bijuteriile fine.
Unele incluziuni mici sunt vizibile cu ochiul liber. Clasificare „Very Good (AA)" Ametist are o nuanță care face ca lumina să pătrundă prin piatra prețioasă.
Clasificare „Excellent (AAA)” Ametist este o piatră prețioasă de înaltă calitate și poate fi găsită la cele mai bune bijuterii din lume. Cele mai preferate opțiuni atunci când vine vorba de Ametist.
Tradiționalul „Heirloom (AAAA)” Ametist a fost folosită de regalități. Aceste pietre prețioase au cea mai mare claritate, fără cusur și cea mai bogată culoare.
Clasificare „Good(A)" Citrin are incluziuni mici. Lumina nu pătrunde prin piatra prețioasă. Nivelul de intrare pentru bijuteriile fine.
Unele incluziuni mici sunt vizibile cu ochiul liber. Clasificare „Very Good (AA)" Citrin are o nuanță care face ca lumina să pătrundă prin piatra prețioasă.
Clasificare „Excellent (AAA)” Citrin este o piatră prețioasă de înaltă calitate și poate fi găsită la cele mai bune bijuterii din lume. Cele mai preferate opțiuni atunci când vine vorba de Citrin.
Tradiționalul „Heirloom (AAAA)” Citrin a fost folosită de regalități. Aceste pietre prețioase au cea mai mare claritate, fără cusur și cea mai bogată culoare.
Clasificare „Good(A)" Granat are incluziuni mici. Lumina nu pătrunde prin piatra prețioasă. Nivelul de intrare pentru bijuteriile fine.
Unele incluziuni mici sunt vizibile cu ochiul liber. Clasificare „Very Good (AA)" Granat are o nuanță care face ca lumina să pătrundă prin piatra prețioasă.
Clasificare „Excellent (AAA)” Granat este o piatră prețioasă de înaltă calitate și poate fi găsită la cele mai bune bijuterii din lume. Cele mai preferate opțiuni atunci când vine vorba de Granat.
Tradiționalul „Heirloom (AAAA)” Granat a fost folosită de regalități. Aceste pietre prețioase au cea mai mare claritate, fără cusur și cea mai bogată culoare.
Clasificare „Good(A)" Topaz Albastru are incluziuni mici. Lumina nu pătrunde prin piatra prețioasă. Nivelul de intrare pentru bijuteriile fine.
Unele incluziuni mici sunt vizibile cu ochiul liber. Clasificare „Very Good (AA)" Topaz Albastru are o nuanță care face ca lumina să pătrundă prin piatra prețioasă.
Clasificare „Excellent (AAA)” Topaz Albastru este o piatră prețioasă de înaltă calitate și poate fi găsită la cele mai bune bijuterii din lume. Cele mai preferate opțiuni atunci când vine vorba de Topaz Albastru.
Tradiționalul „Heirloom (AAAA)” Topaz Albastru a fost folosită de regalități. Aceste pietre prețioase au cea mai mare claritate, fără cusur și cea mai bogată culoare.
Clasificare „Good(A)" Peridot are incluziuni mici. Lumina nu pătrunde prin piatra prețioasă. Nivelul de intrare pentru bijuteriile fine.
Unele incluziuni mici sunt vizibile cu ochiul liber. Clasificare „Very Good (AA)" Peridot are o nuanță care face ca lumina să pătrundă prin piatra prețioasă.
Clasificare „Excellent (AAA)” Peridot este o piatră prețioasă de înaltă calitate și poate fi găsită la cele mai bune bijuterii din lume. Cele mai preferate opțiuni atunci când vine vorba de Peridot.
Tradiționalul „Heirloom (AAAA)” Peridot a fost folosită de regalități. Aceste pietre prețioase au cea mai mare claritate, fără cusur și cea mai bogată culoare.
Clasificare „Good(A)" Aquamarin are incluziuni mici. Lumina nu pătrunde prin piatra prețioasă. Nivelul de intrare pentru bijuteriile fine.
Unele incluziuni mici sunt vizibile cu ochiul liber. Clasificare „Very Good (AA)" Aquamarin are o nuanță care face ca lumina să pătrundă prin piatra prețioasă.
Clasificare „Excellent (AAA)” Aquamarin este o piatră prețioasă de înaltă calitate și poate fi găsită la cele mai bune bijuterii din lume. Cele mai preferate opțiuni atunci când vine vorba de Aquamarin.
Tradiționalul „Heirloom (AAAA)” Aquamarin a fost folosită de regalități. Aceste pietre prețioase au cea mai mare claritate, fără cusur și cea mai bogată culoare.
Clasificare „Good(A)" Opal de Foc are incluziuni mici. Lumina nu pătrunde prin piatra prețioasă. Nivelul de intrare pentru bijuteriile fine.
Unele incluziuni mici sunt vizibile cu ochiul liber. Clasificare „Very Good (AA)" Opal de Foc are o nuanță care face ca lumina să pătrundă prin piatra prețioasă.
Clasificare „Excellent (AAA)” Opal de Foc este o piatră prețioasă de înaltă calitate și poate fi găsită la cele mai bune bijuterii din lume. Cele mai preferate opțiuni atunci când vine vorba de Opal de Foc.
Tradiționalul „Heirloom (AAAA)” Opal de Foc a fost folosită de regalități. Aceste pietre prețioase au cea mai mare claritate, fără cusur și cea mai bogată culoare.
Clasificare „Good(A)" Ametist Verde are incluziuni mici. Lumina nu pătrunde prin piatra prețioasă. Nivelul de intrare pentru bijuteriile fine.
Unele incluziuni mici sunt vizibile cu ochiul liber. Clasificare „Very Good (AA)" Ametist Verde are o nuanță care face ca lumina să pătrundă prin piatra prețioasă.
Clasificare „Excellent (AAA)” Ametist Verde este o piatră prețioasă de înaltă calitate și poate fi găsită la cele mai bune bijuterii din lume. Cele mai preferate opțiuni atunci când vine vorba de Ametist Verde.
Tradiționalul „Heirloom (AAAA)” Ametist Verde a fost folosită de regalități. Aceste pietre prețioase au cea mai mare claritate, fără cusur și cea mai bogată culoare.
Clasificare „Good(A)" Tourmaline Verde are incluziuni mici. Lumina nu pătrunde prin piatra prețioasă. Nivelul de intrare pentru bijuteriile fine.
Unele incluziuni mici sunt vizibile cu ochiul liber. Clasificare „Very Good (AA)" Tourmaline Verde are o nuanță care face ca lumina să pătrundă prin piatra prețioasă.
Clasificare „Excellent (AAA)” Tourmaline Verde este o piatră prețioasă de înaltă calitate și poate fi găsită la cele mai bune bijuterii din lume. Cele mai preferate opțiuni atunci când vine vorba de Tourmaline Verde.
Tradiționalul „Heirloom (AAAA)” Tourmaline Verde a fost folosită de regalități. Aceste pietre prețioase au cea mai mare claritate, fără cusur și cea mai bogată culoare.
Clasificare „Good(A)" Tourmaline Roz are incluziuni mici. Lumina nu pătrunde prin piatra prețioasă. Nivelul de intrare pentru bijuteriile fine.
Unele incluziuni mici sunt vizibile cu ochiul liber. Clasificare „Very Good (AA)" Tourmaline Roz are o nuanță care face ca lumina să pătrundă prin piatra prețioasă.
Clasificare „Excellent (AAA)” Tourmaline Roz este o piatră prețioasă de înaltă calitate și poate fi găsită la cele mai bune bijuterii din lume. Cele mai preferate opțiuni atunci când vine vorba de Tourmaline Roz.
Tradiționalul „Heirloom (AAAA)” Tourmaline Roz a fost folosită de regalități. Aceste pietre prețioase au cea mai mare claritate, fără cusur și cea mai bogată culoare.
Clasificare „Good(A)" Cuarț Roz are incluziuni mici. Lumina nu pătrunde prin piatra prețioasă. Nivelul de intrare pentru bijuteriile fine.
Unele incluziuni mici sunt vizibile cu ochiul liber. Clasificare „Very Good (AA)" Cuarț Roz are o nuanță care face ca lumina să pătrundă prin piatra prețioasă.
Clasificare „Excellent (AAA)” Cuarț Roz este o piatră prețioasă de înaltă calitate și poate fi găsită la cele mai bune bijuterii din lume. Cele mai preferate opțiuni atunci când vine vorba de Cuarț Roz.
Tradiționalul „Heirloom (AAAA)” Cuarț Roz a fost folosită de regalități. Aceste pietre prețioase au cea mai mare claritate, fără cusur și cea mai bogată culoare.
Clasificare „Good(A)" Tanzanit are incluziuni mici. Lumina nu pătrunde prin piatra prețioasă. Nivelul de intrare pentru bijuteriile fine.
Unele incluziuni mici sunt vizibile cu ochiul liber. Clasificare „Very Good (AA)" Tanzanit are o nuanță care face ca lumina să pătrundă prin piatra prețioasă.
Clasificare „Excellent (AAA)” Tanzanit este o piatră prețioasă de înaltă calitate și poate fi găsită la cele mai bune bijuterii din lume. Cele mai preferate opțiuni atunci când vine vorba de Tanzanit.
Tradiționalul „Heirloom (AAAA)” Tanzanit a fost folosită de regalități. Aceste pietre prețioase au cea mai mare claritate, fără cusur și cea mai bogată culoare.
Clasificare „Good(A)" Quartz cenusiu are incluziuni mici. Lumina nu pătrunde prin piatra prețioasă. Nivelul de intrare pentru bijuteriile fine.
Unele incluziuni mici sunt vizibile cu ochiul liber. Clasificare „Very Good (AA)" Quartz cenusiu are o nuanță care face ca lumina să pătrundă prin piatra prețioasă.
Clasificare „Excellent (AAA)” Quartz cenusiu este o piatră prețioasă de înaltă calitate și poate fi găsită la cele mai bune bijuterii din lume. Cele mai preferate opțiuni atunci când vine vorba de Quartz cenusiu.
Tradiționalul „Heirloom (AAAA)” Quartz cenusiu a fost folosită de regalități. Aceste pietre prețioase au cea mai mare claritate, fără cusur și cea mai bogată culoare.
Clasificare „Good(A)" Morganite are incluziuni mici. Lumina nu pătrunde prin piatra prețioasă. Nivelul de intrare pentru bijuteriile fine.
Unele incluziuni mici sunt vizibile cu ochiul liber. Clasificare „Very Good (AA)" Morganite are o nuanță care face ca lumina să pătrundă prin piatra prețioasă.
Clasificare „Excellent (AAA)” Morganite este o piatră prețioasă de înaltă calitate și poate fi găsită la cele mai bune bijuterii din lume. Cele mai preferate opțiuni atunci când vine vorba de Morganite.
Tradiționalul „Heirloom (AAAA)” Morganite a fost folosită de regalități. Aceste pietre prețioase au cea mai mare claritate, fără cusur și cea mai bogată culoare.
Clasificare „Good(A)" Rhodolite Granat are incluziuni mici. Lumina nu pătrunde prin piatra prețioasă. Nivelul de intrare pentru bijuteriile fine.
Unele incluziuni mici sunt vizibile cu ochiul liber. Clasificare „Very Good (AA)" Rhodolite Granat are o nuanță care face ca lumina să pătrundă prin piatra prețioasă.
Clasificare „Excellent (AAA)” Rhodolite Granat este o piatră prețioasă de înaltă calitate și poate fi găsită la cele mai bune bijuterii din lume. Cele mai preferate opțiuni atunci când vine vorba de Rhodolite Granat.
Tradiționalul „Heirloom (AAAA)” Rhodolite Granat a fost folosită de regalități. Aceste pietre prețioase au cea mai mare claritate, fără cusur și cea mai bogată culoare.
Clasificare „Good(A)" Tsavorit are incluziuni mici. Lumina nu pătrunde prin piatra prețioasă. Nivelul de intrare pentru bijuteriile fine.
Unele incluziuni mici sunt vizibile cu ochiul liber. Clasificare „Very Good (AA)" Tsavorit are o nuanță care face ca lumina să pătrundă prin piatra prețioasă.
Clasificare „Excellent (AAA)” Tsavorit este o piatră prețioasă de înaltă calitate și poate fi găsită la cele mai bune bijuterii din lume. Cele mai preferate opțiuni atunci când vine vorba de Tsavorit.
Tradiționalul „Heirloom (AAAA)” Tsavorit a fost folosită de regalități. Aceste pietre prețioase au cea mai mare claritate, fără cusur și cea mai bogată culoare.
Culori cu ușoare incluziuni ale pietrei prețioase. Lumina nu pătrunde prin piatra prețioasă.
Incluziunile sau cristalele mici interne sunt doar puțin vizibile în cadrul unei inspecții atente, dar nu sunt concluzii serioase.
Piatră prețioasă de înaltă calitate, poate fi găsită la cei mai buni bijutieri din lume. Piatra are incluziuni foarte, foarte mici, care nu sunt văzute cu ochiul liber.</