x
 
   
Bijuterii cu Acvamarin

Acvamarinul

Acvamarinul (numele derivă din cuvintele latinești 'aqua' (apă) și 'mare' (mare)) este cunoscut drept "regele pietrelor". Așa cum indică și numele, această piatră prețioasă are o culoare albastru deschis.

PRODUSE RECOMANDATE PENTRU TINE
boderEXPLORAȚI MAI MULT

Acvamarinul

Acvamarinul (numele derivă din cuvintele latinești 'aqua' (apă) și 'mare' (mare)) este cunoscut drept "regele pietrelor". Așa cum indică și numele, această piatră prețioasă are o culoare albastru deschis. Clasificată cu piatră semi-prețioasă și făcând parte din familia Beril, acvamarinul se găsește mai ales în țările din America de Sud. În plus, până în ziua de azi, foarte ocazional, cristale senzațional de mari de acvamarin au fost găsite și în Brazilia.

Piatra nu rezistă mult la căldură, așa că nu trebuie să fie expusă la prea multă căldură, pentru a-și menține strălucirea frumoasei nuanțe de albastru pentru care este atât de faimoasă și de populară. În plus, pe lângă această culoare frumoasă, acvamarinul reflecă perfect atât lumina naturală, cât și cea artificială. Ca multe alte pietre prețioase, și aceasta apare în legende și mituri despre ape și sirene. În concepția astrologilor, acvamarinul este piatra lunii martie și a celor născuți în zodia Vărsător.

Glamira păstrează această nuanță plăcută în bijuteriile cu acvamarin. Alegând doar acvamarinul de calitate ridicată, Glamira vă oferă posibilitatea de a simți puterea apei cu nuanțele acvamarinului, de la verde deschis până la verde foarte închis. Dacă purtați cercei cu acvamarin, puteți auzi sirenele cântând! Glamira concepe o lume a mărilor, în care vă puteți scufunda în adâncuri și găsi modelul unic pe care îl doriți. Să ne scufundăm cu un pandantiv cu acvamarin în jurul gâtului sau să găsim inele cu acvamarin combinate cu alte pietre prețioase doar pentru dvs. Aici este locul în care puteți personaliza acvamarinul în orice model, în timp ce simțiți prospețimea vieții și a trupului dvs.! Aici puteți scrie propria legendă!