x
 
   
Bijuterii cu Citrin

Citrinul

Citrinul are culoarea galbenă datorită presiunii ridicate și temperaturii înalte în timpul formării sale ale manganului și ale titanului.

PRODUSE RECOMANDATE PENTRU TINE

boderEXPLORAȚI MAI MULT

Citrinul

Citrinul are culoarea galbenă datorită presiunii ridicate și temperaturii înalte în timpul formării sale ale manganului și ale titanului. Culoarea sa variază de la galben pastel până la porocaliu-maroniu închis. Făcând parte din familia Cuarț, această piatră prețioasă este rară, pură și strălucitoare în structura sa. De mulți ani, este cunoscută sub numele de piatra soarelui, denumire venind din credințele grecești și romane, unde era cunoscută ca simbol al soarelui. Citrinul se găsește în minele din America, în special în partea de sud a continentului: Brazilia și Bolivia. Este piatra lunii noiembrie și a celor născuți în zodia Gemeni.

Glamira alege pietre de calitate ridicată pentru a fi folosite la bijuteriile cu citrin: cercei, inele, coliere și pandantive, brățări, inele de logodnă, butoni și bijuteriile pentru copii. În magazinul nostru online, puteți personaliza modelul pe care îl alegeți cu citrin, pentru a capta strălucirea soarelui în ținutele dvs. Când este pus în combinație cu platină, argint și aur, veți observa cât e de strălucitor și cât de mult vă ajută să vă îmbunătățiți stilul.

Asociat cu succesul și cu prosperitatea, citrinul transpune puterea soarelui pe modelele de la Glamira. Pentru femei, acesta creează calea de a celebra feminitatea și modernitatea. O pereche extraordinară de cercei cu citrin vă conferă aspectul plin de lumină al soarelui etern. Sau un colier cu citrin vă dă parcă o putere interior cu un farmec aparte. Puteți personaliza cea mai mare stea din univers, transpunând-o într-un inel cu citrin și puteți fi chiar dvs. o stea. Nicio frumusețe nu a mai fost atât de accesibilă și de fenomenală!