x
 
   
Bijuterii cu Turmalină Verde

TURMALINA Verde

Clasificat ca piatră semi-prețioasă, TURMALINA Verde (Verdelitul) face parte din familia borosilicate și are o structură foarte complex.

INELE DE LOGODNA CU TURMALINA VERDE

INELE DE LOGODNA
CU TURMALINA VERDE

CERCEI CU TURMALINA VERDE

CERCEI CU TURMALINA VERDE

PRODUSE RECOMANDATE PENTRU TINE
boderEXPLORAȚI MAI MULT

Turmalina Verde

Clasificat ca piatră semi-prețioasă, Turmalina Verde (Verdelitul) face parte din familia borosilicate și are o structură foarte complex. Datorită structurii complexe a acestei pietre semi-prețioase, Turmalina verde există într-un număr aproape nelimitat de varietăți și culori, în funcție de felul în care s-a creat. Acest lucru se datorează culorii verzi al cromului din structura sa. Culoarea variază de la galben-verde la oliv-verde și la maroniu-verde extrem de frumos și este similar smaraldului. Numele de Verdelite derivă din latinescul 'viridis' (verde) și din sufixul grecesc 'lith' (piatră). Cele mai mari depozite de Turmalina verde se găsesc în Brazilia, Namibia, Nigeria, Mozambic, Pakistan și Afganistan.

Turmalina verde apare menționată în scrierile vechi pentru capacitatea sa de a se încărca electric, pur și simplu prin încălzire sau frecare. Această proprietate îi permite să atragă particulele de praf sau bucăți de hârtie și a constituit o caracteristică utilă a sa pentru comercianții olandezi din anii 1700, care au putut astfel să extragă cenușa din conducte. Acesta este motivul pentru care a fost numit Aschentrekker însemnând "aspirator de cenușă." Se crede că Turmalina verde este piatrea lui Angel Nemamiah, un arhanghel. Se știe de asemenea că întărește sistemul nervos, asimilând toate energiile negative din corp, dacă este purtat cât mai aproape de zona chakra a inimii. Turmalina este piatra lunii august și îi guvernează pe cei născuți în zodia Capricorn.

Glamira oferă Turmalina verde de calitate înaltă și cu o bună claritate. Calitatea ridicată este cheia pe care Glamira o folosește în crearea de bijuterii cu Turmalina verde. Modelele unice de inele, cercei, brățări și panadantive sunt lucrate pentru a arăta imaculat și combinate cu Turmalina verde pentru a aduna stălucirea naturii! Purtând un pandantiv sau un drăguț inel de Turmalina verde, veți păstra energia aproape de inimă și veți simți căldura primăverii. Glamira vă invită să personalizați o perche de cercei cu Turmalina verde din aur sau argin, pentru a transpune vibrația pietrei care stimulează fericirea și bucuria de viață! Sau puteți crea un model special de brățară cu Turmalina verde pentru a simți cele șase aripi ale arhanghelului Angel Nemamiah fluturând în jurul dvs. Personalizați-vă bijuteriile la Glamira și simțiți extazul și magia în suflet!